Over Vakantieboulevard.nl

De wereld zit vol verrassingen. Maar hoe ontdek je die? Door de passie van reisspecialisten met de belevenissen van reizigers en experts te verbinden. Zij vormen samen een onbegrensde inspiratiebron.

Wat wil jij beleven? Laat je inspireren op Vakantieboulevard.nl
Wat wil jij beleven? Laat je inspireren op Vakantieboulevard.nl

Vakantieboulevard.nl ontsluit die bron. Het is een digitaal platform waar je prikkelende reisverhalen en bijzonder reisaanbod kunt vinden. Daarmee maken wij de wereld aan verrassend andere reizen toegankelijk voor iedereen. Dagelijks speuren wij het internet af om deze reisspecialisten te vinden. De reisspecialisten kunnen zichzelf presenteren via een door henzelf gemaakte etalage op Vakantieboulevard.nl. Als je interesse is gewekt, en je via de etalage doorklikt, kom je direct op de eigen website van de reisspecialist. Daar heb je de gelegenheid om je vragen te stellen en/of rechtstreeks je boeking te maken. Vakantieboulevard.nl speelt daarin verder geen rol. Wij brengen je alleen op overzichtelijke wijze in contact met deze bijzondere reisspecialisten.

Op Vakantieboulevard.nl vind je vele reisaanbieders in specialistische vakantiestraten. Denk bijvoorbeeld aan: slapen in een boomhut, een selectie van de mooiste agriturismo’s en villa’s in Italië, een familiereis in Namibië, of een avontuurlijke en sportieve trektocht in Peru.


De experts van Vakantieboulevard.nl

Deze mensen zorgen iedere dag voor jouw dosis reisinspiratie

Vacature

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar talent op het gebied van marketing en sales. Heb jij de kennis en ervaring, en vooral de ambitie om van Vakantieboulevard.nl hét reisinspiratieplatform te maken? Stuur een mail aan willemien@vakantieboulevard.nl.

Willemien de Jong

Directeur Vakantieboulevard.nl

In de reiswereld heb ik al vele avonturen mogen beleven. Hoe gaaf is het om nu samen met het team van Vakantieboulevard.nl het volgende reisavontuur te beleven!

Martin van Kranenburg

Mede-bedenker Vakantieboulevard.nl

Met ruim 15 jaar ervaring in de online reisbranche wil ik al mijn kennis en passie voor reizen inzetten om Vakantieboulevard.nl tot de meest inspirerende reissite te maken.

Hermien Kevelam

Sales Vakantieboulevard.nl

Reizen is mijn grote passie! Ik hou ervan om juist die ene bijzondere en unieke reis te vinden. Als reisleidster en product manager heb ik jarenlange ervaring die ik inzet om de meest bijzondere vakantieaanbieders te vinden.

Manon van der Knaap

Business Development

Vindingrijkheid verdubbelt je reisplezier! Met werkervaring in de media- en reisbranche bied ik graag online een helpende hand aan iedereen die op zoek is naar unieke adresjes in binnen- en buitenland.

Ingrid Verhoeff

Sales Vakantieboulevard.nl

Ik werk al ruim 16 jaar in de reisbranche. Eerst op diverse reisbureaus en de laatste jaren als zelfstandig reisadviseur. Altijd bezig met de meest uiteenlopende reizen en de mooiste locaties uitzoeken voor mijn klanten.

Laura Wientjes

Community Manager- Online Marketeer

Het ontdekken van onbekende plekken in de wereld en het proeven van nieuwe culturen en gerechten prikkelen mij om op avontuur te gaan. Bij Vakantieboulevard.nl schrijf ik blogs en verzamel ik bijpassende foto’s om bezoekers te enthousiasmeren.

Shanna van der Valk

Social Media Marketeer

Reizen is het mooiste wat er is! Als reisleider en nu bij Vakantieboulevard.nl is het mijn doel om mensen enthousiast te maken over de wereld en hen verder te laten kijken dan de muren van de resorts.

Wilco van Helten

Product Manager

Reizen maakt je een mooier mens, daar ben ik voor 100% van overtuigd. Ik heb mijn hart verloren aan deze wereld en dat deel ik graag met jou op Vakantieboulevard.nl.

Lisa Reijmers

Redactie

Ik ben in mijn element als ik de wereld kan ontdekken en mezelf kan omringen met internationale mensen, nieuwe talen en diverse culturen. Bij Vakantieboulevard.nl help ik reizigers bij het ontdekken van de talloze reismogelijkheden.

Shirley Klarenbeek

E-mail Marketeer

Na jaren werken als Online Marketeer, vrijwilligerswerk in Cambodja en een backpackavontuur in Thailand, Cambodja en Laos wist ik het zeker. Mijn toekomst ligt op gebied van communicatie en marketing in de inspirerende wereld van reizen.