Genieten van een moment voor jezelf

Genieten van een moment voor jezelf

Van yoga tot retraite


Vakantieboulevard

Wellness vakanties


Een moment voor jezelf

Zorg goed voor jezelf

Soms heb je aan een weekendje wellness genoeg om je batterij weer even op te laden en soms wil je er wat langer op uit. Laat je masseren, bezoek een kuuroord of spa, of laat je simpelweg in de watten leggen met behandelingen die je als herboren doen voelen. Wil jij ontgiften tijdens een detox vakantie? Ook voor jou is er op Vakantieboulevard.nl een geschikte wellness vakantie, zelfs als je maar een weekendje weg wilt. Haal jij voldoening uit yoga? Kies er dan voor om op een yoga vakantie te gaan binnen Nederland of naar bijvoorbeeld Bali of Ibiza.

Verrijk jezelf met zelf inzichten

Wil je inzicht krijgen in jezelf op een ander niveau? Spirituele reizen zorgen ervoor dat je opnieuw inzicht krijgt in wie je bent, wat er belangrijk en minder belangrijk voor je is. Als je weg stapt uit de dagelijkse sleur en terug trekt naar een spirituele plek, kom je tot rust. Doe wat bij je past en vind je energie weer terug. Ooit gedacht aan een retraite? Een week in het teken van jezelf met gezond eten, meditatie, mooie wandelingen en stilte. Retraites worden steeds populairder en zijn effectief voor je welzijn.

Lees meer

Reisverhaal

Op retraite: meer dan een yogavakantie!

Ellen Spoor Expert Yogavakanties
Retraites

Het is natuurlijk heerlijk om je tijdens een yogavakantie onder te laten dompelen door luxe, je eigen tempo en geen verplichtingen. Maar als je ook een beetje aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, moet je wel een stapje verder gaan. Dan ga je toch… Lees meer