Ontdek de leukste weekendjes weg

Ontdek de leukste weekendjes weg

Van stedentrips tot voetbalreizen


Vakantieboulevard

Weekendje weg


De leukste weekendjes weg

Voor jong en oud

We zouden het allemaal meer moeten doen: een weekendje weg. Het is namelijk goed voor ieder mens om even in een andere omgeving te zijn, weg van de dagelijkse sleur. Wil jij het bruisende stadsleven ontdekken van Berlijn tijdens een stedentrip of trek je je liever terug op een landgoed en beleef je een heerlijke kasteelovernachting in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Wist je dat je ook een roadtrip kunt gaan maken met een retro Volkswagenbusje? Gaaf! Een weekendje weg met je gezin, met de hele familie, met je vriendengroep of romantisch met je partner, het is een heerlijk gevoel om er even tussenuit te gaan.

Van een verrassingsreis tot een stedentrip

Een weekendje weg kan ook leuk zijn als de bestemming nog een verrassing is. Je kunt dan zoveel of zo weinig mogelijk voorkeuren opgeven voor je mini vakantie. Een unieke beleving, vind je niet! Ben je echt een citybreak fan, dan bezoek je steden als Madrid, Porto, Athene, Wenen en Venetië. Er is zoveel te ontdekken in Europa! Je kunt ook een voetbalreis maken. Moedig je favoriete voetbalhelden aan in bijvoorbeeld Barcelona en ontdek de stad. Een weekendje eropuit met de kinderen? Kies dan voor slapen bij de boer op een boerderij in eigen land en ontdek het boerenleven met het hele gezin.

Lees meer

Reisverhaal

Gemekker in de plaggenhut in Drenthe

Edwin Otto Blogger
Vakantiehuizen in Nederland

Ken je dat? Dat je van die tijdelijke buren hebt op vakantie waar het direct mee klikt? Wij verblijven een lang weekend in een plaggenhut in Drenthe. Direct naast ons hutje ‘woont’ een buitengewoon vriendelijk echtpaar op leeftijd. Greet en Gerrit gaan leuk met… Lees meer