Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Vind de leukste vakantiehuizen in één van deze thema's


Vakantieboulevard

Vakantiehuizen


Vind verrassende vakantiehuizen op Vakantieboulevard.nl!

Naar wat voor soort vakantiewoning ben jij op zoek?

Vind je het belangrijk om je eigen plekje te hebben op reis? Zoek je een accommodatie met comfort, ruimte en een eigen keuken? Dan ben je op zoek naar een vakantiehuis! Een verblijf in een vakantiehuis is meer dan een vakantie: je woont tijdelijk ergens anders en je gaat op in het dagelijks leven van de locals. Of dit nu een luxe woning is, een omgebouwde schuur of een vakantiehuisje op een park, er is voor iedereen wat wils. Er zijn veel bijzondere accommodaties die je als vakantiehuis kunt huren; van een huisje in de bergen, tot een groepsaccommodatie in de bossen, tot een vakantiehuisje aan zee; er is een enorm groot aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een reis naar de Ardennen, Kroatië, Tsjechië, Slowakije, Portugal, Scandinavië of Engeland in een heerlijk vakantiehuis.

Bijzondere en gezellige vakantiehuizen

Wil je een vakantiehuis huren van een particulier, of via een specialistische organisatie? Ben je op zoek naar een comfortabele vakantiehuis? Of dit nu in Nederland is, in Europa of misschien wat verder weg; Vakantieboulevard.nl heeft een verrassend aanbod aan vakantiehuizen op veel verschillende locaties. Op deze manier geniet je met vrienden of familie van een ontspannen vakantie en leer je de omgeving en de bevolking echt kennen.

Lees meer

Reisverhaal

Bijzondere onderkomens

Marleen Brekelmans Bijzondere (vakantie-)adressen
Vakantiehuizen in Nederland

Vakantiehuizen, je vindt ze in vele maten en vormen. Van huisjes en bungalows op een vakantiepark tot particuliere vakantiewoningen. Van eenvoudige onderkomens tot luxe villa’s. Voor Bijzonder Plekje zoek ik de krenten uit de pap. Pareltjes van vakantieadressen als bijzondere huisjes in het bos,… Lees meer