De leukste groepsreizen

De leukste groepsreizen

Samen op pad


Vakantieboulevard

Groepsreizen


Ontdek bijzondere groepsreizen op Vakantieboulevard.nl!

Samen beleven tijdens gezellige groepsreizen

Tijdens een groepsreis is vaak alles tot in de puntjes geregeld. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. De vlucht, het verblijf, het vervoer ter plaatse en deskundige reisleiding. Reizen in een groep heeft zo zijn voordelen. Het is een combinatie van het ontdekken van nieuwe bestemmingen en het openstaan voor nieuwe ontmoetingen. Nog een voordeel van een groepsreis is dat je door de ogen van doorgewinterde gidsen een bestemming kan ontdekken. De gidsen zijn goed opgeleid en hebben vaak een ongekende passie voor de bestemming. Maak gezellig samen een groepsreis waarbij jullie onvergetelijke herinneringen maken. In groepsverband trek je erop uit en beleef je de meest bijzondere dingen. En met een team van goede begeleiders word je vakantie nóg leuker!

Rondreizen is samen ontdekken

De groepsreizen kunnen onderverdeeld worden in rondreizen, jongerenreizen, singlereizen, groepsreizen met kinderen en actieve reizen. Ook festival, en muziekreizen kun rekenen tot groepsreizen, Naar welke bestemming wil jij een groepsreis maken? Wat dacht je van Laos, Cambodja en Vietnam, of misschien toch andere landen in Zuidoost Azië? Of misschien wil je wel op groepsreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji. Zuid-Amerika, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Costa Rica, Marokko, Kroatië, IJsland, Noorwegen of toch India? Wacht niet langer en boek een rondreis bij een van de specialisten op Vakantieboulevard.nl. Ontdek het thema dat bij jou past hier!

Lees meer

Reisverhaal

Een 9-daagse actieve groepstocht door Zweden

Laura Wientjes Community Manager
Groepsreizen verre bestemmingen

Een groepsreis voor actieve reizigers die geen reguliere groepsreis willen, maar ook niet alleen op vakantie gaan. ReHuman Reizen laat je kennis maken met twee 9-daagse groepstochten door Zweden. Je vindt ze hier! Lees meer