Vakanties die goed voor je gezondheid zijn

Vakanties die goed voor je gezondheid zijn

Van medische reizen tot zorgvakanties


Vakantieboulevard

Gezondheid


Lichamelijke en geestelijke gezondheid op vakantie

Vakanties met zorg

Heb je extra zorg nodig op vakantie of ben jij op zoek naar medische zorg in het buitenland in een privékliniek in Turkije bijvoorbeeld? Ontdek dan de verschillende gezondheid thema's hier op Vakantieboulevard.nl en ontdek de reisspecialist die je helpt bij jouw wensen. Vind reisspecialisten die volledig verzorgde zorgvakanties aanbieden voor ouderen en mindervaliden met een lichamelijke beperking of reisaanbieders gespecialiseerd in persoonlijke coaching. Welke zorg heb jij nodig? Ontdek de reisaanbieder die bij je past.

Van coachingsreizen tot medische reizen

Van een mindfulness weekend, een kuuroord tot reisorganisaties die je helpen aan een tandarts in Turkije. Alle reisspecialisten die zich bekommeren om jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid op vakantie vind je hier op Vakatieboulevard.nl. Vind begeleide reizen en aangepaste vakantiewoningen voor mensen met een geestelijke of verstandelijke beperking. Iedereen heeft het recht om onbezorgd vakantie te vieren!

Lees meer

Reisverhaal

Wat is het verschil tussen een wellnessvakantie en kuurreis?

Sanne Bakker Blogger
Kuurreizen

Een wellnessvakantie en een kuurreis lijken hetzelfde. Maar niets is minder waar. Er is een groot verschil tussen deze soorten reizen. Benieuwd naar de belangrijkste verschillen? Lees meer