Cultuur snuiven op vakantie

Cultuur snuiven op vakantie

Van culinaire reizen tot historische reizen


Vakantieboulevard

Cultuur


Culturele vakantie thema's in soorten en maten

Welk culturele aspect spreekt jou het meeste aan?

Cultuur is een breed begrip, ieder land heeft een eigen cultuur die is ontstaan uit aspecten zoals geloof, taal, kunst, voeding, muziek, architectuur. Het ene culturele aspect wekt jouw interesse vast meer dan het andere. Ben jij geïnteresseerd in de buitenlandse keuken dan is een culinaire vakantie met kookworkshops en een wijnproeverij iets voor jou. Er zijn ook speciale wijnreizen die dus volledig in het teken staan van wijnproeven. En wanneer je de wintermaanden goed wilt besteden zijn er kerstreizen naar grote kerstmarkten in bijvoorbeeld Duitsland. Ontdek alle culturele thema's hier op Vakantieboulevard.nl.


Go local

Wanneer jij je optimaal wil verdiepen in de cultuur van een ander land kun je overwegen om vrijwilligerswerk te doen. Vrijwilligerswerk in het buitenland brengt je dichterbij de locals en je helpt bij het verwezenlijken van ontwikkelingsprojecten en goede doelen. Je kunt er ook voor kiezen om een taalreis te maken en bijvoorbeeld Spaans te leren met een cursus Spaans in Spanje, Peru of Argentinië. Of neem een gap year naar Australië of Amerika om jouw Engels te verbeteren. Vind de reisspecialist die bij jou past hier op Vakantieboulevard.nl.

Lees meer

Reisverhaal

Cultuur snuiven in Hong Kong: drie bijzondere tempels

Esther Kool Expert Cultuurreizen
Cultuurreizen

Hong Kong is een metropool van formaat. Veel mensen denken bij deze stad aan flitsende neonborden, een oneindige drukte van mensen en rijen grijze flatgebouwen en wolkenkrabbers. Allemaal waar, maar ik herinner me deze stad vooral van de bijzondere tempels. Na een reis door… Lees meer