Cruises

Cruises

Van riviercruises tot expeditiecruises


Vakantieboulevard

Cruisevakanties


Cruises worden steeds populairder!

Genieten van luxe en comfort

Het aantal vakanties per cruiseschip is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om via het water verschillende steden en landen te bezoeken en dat is niet zo vreemd. Er hangt een hele relaxte sfeer op een cruiseschip en de schepen bieden veel luxe en comfort. Het is een vervoersmiddel en accommodatie in één, waardoor je meerdere bestemmingen kunt bezoeken zonder de koffers meerdere keren te hoeven in- en uitpakken. Of het nu om een riviercruise gaat naar Duitsland, Newcastle of Scandinavië, of dat je drie weken geniet van een all inclusive cruise naar de Caribbean of Dubai, een cruisevakantie zorgt voor de perfecte vakantie waar je compleet tot rust komt én veel kunt zien.

Een cruise naar de Carribbean of toch Antarctica?

Vakantieboulevard.nl biedt bijzondere aanbieders op het gebied van cruises. Deze cruises zijn anders omdat ze iets extra’s bieden, zoals kleinschaligheid of een zeer bijzonder vaargebied. Vind bijzondere cruises, zoals expeditiecruises, zeilcruises en riviercruises op mooie bestemmingen. De cruiseschepen varen van Alaska naar de Canarische eilanden, van de Mekongrivier, de Zwarte Zee en van Rusland tot aan de Amazone; kortom iedereen kan zijn/haar perfecte cruisevakantie vinden! Kijk op Vakantieboulevard.nl voor het uitgebreide aanbod.

Lees meer

Reisverhaal

Romantisch naar New York met de QM2

Desiree Meijers Expert Zeecruises
Zeecruises

Zit je op een luxe cruiseschip, dan komt er van relaxen meestal niet zoveel. Meestal vroeg uit de veren, iedere dag een andere bestemming en kilometers achter een gids aan. Voor, zoals Amerikanen het plegen uit te drukken, een ‘ABC’. Oftewel ‘Another Bloody Church’…. Lees meer