Creatief op vakantie

Creatief op vakantie

Van fotoreizen tot kunstreizen


Vakantieboulevard

Creatief


Uit je creativiteit op reis!

Genieten van kunst en schoonheid tijdens je reis

Ben jij artistiek aangelegd? Houd je van fotograferen en wil je jouw fotografie kunsten naar een hoger niveau tillen? Dan is een fotoreis helemaal jouw ding! Wat dacht je van een fotografiereis naar IJsland of naar Zuid-Amerika!
Bewonder jij graag kunst uit de geschiedenis of juist modern art, ook op reis? Dan is een kunstreis naar Venetië, Athene, Rome of Florence iets voor jou! Schilder je het liefst zelf of haal jij er voldoening uit om creatief te schrijven ook tijdens je vakantie? Dan zijn er creatieve reizen waar je jouw artisticiteit en creativiteit helemaal in kwijt kan in een groep met gelijkgestemden.

Muziek en dans op vakantie

Wist je dat er ook reizen zijn die volledig gewijd zijn aan dansen? Voel je vrij en leer bijvoorbeeld salsa dansen op Cuba, de tango in Argentinië of de Flamingo in Andalusie. Liefhebbers van opera hebben vast al eerder een concert in bijvoorbeeld Oostenrijk of Italië bijgewoond met een muziekreis. Muziekreizen zijn ook populair als uitstapje voor leden van een zangkoor. Tot slot zijn er zomerkampen naar Amerika, Kroatië, Frankrijk of Canada waar de jeugd een zomer lang actief en creatief bezig is. Tijdens coaching reizen werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je vaak door middel van creatieve activiteiten waaronder schrijven, dans, zang en tekenen. Ontdek alle creatieve reisspecialisten hier op Vakantieboulevard.nl.


Lees meer

Reisverhaal

Milaan: toneel, mode en kunst

Marianne Visser van Klaarwater Muziekreizen
Kunstreizen

Ontroerd staan we op voor voor het eindapplaus in de uitgekochte zaal van het Scala in Milaan waar we zonet een passievol toneelstuk aanschouwden. De volgende dagen gaan we Milaan ontdekken: de stad van de romantiek, van mode en van de kunst. Lees meer