De mooiste vakanties in de bergen

De mooiste vakanties in de bergen

Van bergbeklimmen tot avontuurlijke trekkings


Vakantieboulevard

Bergen


Op avontuur in de bergen!

Van bergbeklimmen tot de leukste wandel- en fietsvakanties

Iedere natuurliefhebber voelt zich in zijn element in de bergen. Een vakantie in de bergen biedt je van alles. Je kunt ultiem genieten in de bergen van al het moois wat de natuur je te bieden heeft. Geniet van prachtige wandeltochten tijdens een wandelvakantie in Schotland of Ierland of maak een avontuurlijke trekking door Noorwegen. Ben jij nog wat avontuurlijker ingesteld? Kies dan voor een reis naar de Himalaya of beklim de Kilimanjaro in Afrika. Ben jij een liefhebber van mountainbiken of wielrennen? De reisspecialisten op Vakantieboulevard.nl bieden jou ook verschillende soorten fietsvakanties in Nederland, Duitsland, Frankrijk Spanje en buiten Europa.

Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Of je nu houdt van GPS wandelen in eigen land of warm draait voor een huttentocht of hike, op Vakantieboulevard.nl vind je ongetwijfeld de reisspecialist die bij jou past. Een vakantie in de bergen hoeft natuurlijk niet altijd rondom de Mount Everest plaats te vinden. Je kunt ook met je gezin naar de Ardennen, de Franse Alpen, Oostenrijk, Zwitserland of de omgeving van de Pyreneeën ontdekken. Welke activiteit wil jij beleven in de bergen? Ontdek de reisspecialist die bij jou past in één van de thema's op Vakantieboulevard.nl.

Lees meer

Reisverhaal

Mount Kilimanjaro: de wandelberg

Bregje Schipper Expert wandelvakanties
Wandelvakanties

De Kilimanjaro beklimmen is echt een bucketlist item als je een liefhebber bent van wandeltrektochten of als je van avontuur houdt. Het is één van de meest afwisselende hikes die je als amateurklimmer kunt maken. Het beklimmen van een top geeft een enorme drive… Lees meer